2015 KIA Carens - Brukerhåndbok (in Norwegian) (638 pages)

Model: 2015 KIA Carens
File size: 37.69 MB
Pages: 638 pages
Share:Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Trykk på fremre del av bryteren for å nedover for å bevege seteputen til ønsket og komfort til passasjerene. Sett spennen på det bakre sikkerhetsbeltet inn i lommen mellom bakseteryggen og puten, og sett det bakre sikkerhetsbeltet inn i hylsen for å hindre at det blir skadet. Når du setter opp seteryggen igjen, må du alltid forsikre deg om at den har gått i lås ved å skyve på den.

Dra i spaken eller stroppen for blir kastet rundt i bilen ved en nedlegging av den midtre seteryggen, kollisjon og forårsaker og legg ned setet mot fronten av bilen. Hvis du ikke gjør det, kan beltene ikke blir sittende fast bak bilen bevege seg hvis girspaken eller under setene. Juster også i alle sittestillinger for å gi sikkerhet og hodestøtten så nær hodet som komfort til passasjerene.

Hvis du lener deg får du ikke den mest effektive kollisjon, og føre til personskade sakte forover, vil selen forlenges slik at beskyttelsen. Ved bråstopp slik at den ligger midt over brystet og så snart som mulig etter en eller kollisjon, vil selen låses i stilling. Beltet må plasseres så gir maksimal beskyttelse og lavt nede som mulig på hoftene, ikke fungerer som det skal.

Blog    Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders