2015 KIA Carens - Handleiding (in Dutch) (690 pages)

Model: 2015 KIA Carens
File size: 41.07 MB
Pages: 690 pages
Share:Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Controleer na het rechtop (stoel 2e zitrij, indien van toepassing) zetten van de rugleuning altijd of de rugleuning goed vergrendeld is door tegen de bovenzijde van de rugleuning te drukken. Trek ann de hendel voor het neerklappen van de middelste rugleuning omhoog en klap de stoel neer richting de voorzijde van de auto. Anders kunnen de tijdens het omhoog klappen, kan de achter of onder de achterbank (2e inzittenden letsel oplopen door rugleuning terugschieten waardoor met/of 3e zitrij) bekneld raken.

De zitplaatsen achterin zijn voor extra veiligheid en comfort van de inzittenden voorzien van hoofdsteunen. De hoofdsteun biedt niet alleen comfort, maar helpt tevens bij de bescherming van hoofd en nek van de inzittenden bij een aanrijding. Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen.

Het niet op de juiste manier moeten de veiligheidsgordels gebruiken van de schoudergordel tijdens het rijden altijd gedragen kan bij een aanrijding resulteren worden. Als dit niet het geval is, kan de middelste veiligheidsgordel achter beschadigd raken bij krachtig remmen of een aanrijding. De gordellengte wordt automatisch aangepast als de heupgordel met de hand goed passend om de heupen is gelegd.

Blog    Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders