2016 KIA Carens - Handleiding (in Dutch) (710 pages)

Model: 2016 KIA Carens
File size: 36.46 MB
Pages: 710 pages
Share:Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
In leiden tot ernstig letsel in geval deze positie bent u in geval van van afremmen of een aanrijding. Wanneer u de stoel plotseling in beweging komt, kunt u verstelt, kan er gas uit de de controle over de auto verliezen. Leun vervolgens voorzichtig neergeklapt om het vervoer van langere voorwerpen mogelijk te maken of de 1.

Druk de rugleuning passagiers in het midden en stevig naar achteren totdat deze rechts achterin zitten. Anders kunnen de stand zodat het stuurwiel, de pedalen en elektrische onderdelen de schakelaars op het dashboard beschadigd raken. Beweeg het schakelaar voor meer steun en op de achterste deel van de knop naar achterzijde voor minder steun.

Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen. Druk de laat de hoofdsteun in de gewenste hoofdsteun mogelijk de zonneklep hoofdsteun vanuit de voorste positie positie (3) zakken. Houd de hendel omhooggetrokken en controleer of de stoel goed vergrendeld verstel de rugleuning in de gewenste is door te proberen deze handmatig naar positie.

Blog    Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders