2008 KIA Cee'd - Kezelési útmutató (in Hungarian) (364 pages)

Model: 2008 KIA Cee'd
File size: 7.37 MB
Pages: 364 pages
Share:Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
A használja gépkocsiját fejtámla legbiztosabb védelem érdekében úgy állítsa be a fejtámlát, hogy nélkül, vagy helytelenül közepe a füle magasságáig érjen. A vezető Állítsa be a feje és a fejtámla ne állítson a fejtámláján vezetés távolságát az ökle szélességével közben. Miközben enyhén előre nyomja az biztonsági övek helyükre ülés párnát az autó eleje felé, igazításáról.

Állítsa a fejtámlát a megfelelő kipufogórendszer forró elemei pozícióba. Mozdítsa lefelé és nyomja le erőteljesen az üléspárnát a megfelelő helyzetébe. A rakományt a balesetkori ideoda vágódásuk megakadályozására mindig rögzítve kell szállítani, ezáltal elkerülheti, hogy az utasoknak személyi sérüléseket okozhassanak.

Bizonyos frontális ütközések esetében az előfeszítő aktíválódik és szorosabbra húzza a biztonsági övet az utas testén. Az előfeszített biztonsági övek a légzsákokkal együtt aktiválódnak, amikor a frontális ütközés elég kemény. Bár ez a por ártalmatlan, mégis okozhat bőrirritációt, és nem fordításától számított kb.

Blog    Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders