2013 KIA Cee'd - Handleiding (in Dutch) (601 pages)

Model: 2013 KIA Cee'd
File size: 33.71 MB
Pages: 601 pages
Share:Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Het niet opvolgen van deze stappen kan ertoe leiden dat de auto zich onbedoeld in beweging zet als de selectiehendel per ongeluk in een andere stand gezet wordt. Bij bepaalde frontale aanrijdingen zal de gordelspanner echter geactiveerd worden en zal deze de gordel strakker om het lichaam van de inzittende trekken. De veiligheidsgordels van de bestuurder hoofdzakelijk uit de volgende en voorpassagier zijn uitgerust met onderdelen.

Was de aan het stof waarschuwingslampje tijdens het passagiers de veiligheidsgordels blootgestelde huid zorgvuldig na een rijden gaat branden, laat het te allen tijde op de juiste manier ongeval waarbij de gordelspanners systeem dan zo snel mogelijk dragen. Baby- en kinderzitjes op de achterbank vervoerd worden in achterbank en gebruik maken van de moeten op de juiste manier op de een wettelijk goedgekeurd kinderzitje. Het kinderzitje moet kan de gordel niet meer in de juiste geschikt zijn voor de lengte en het positie komen te liggen.

Gebruik altijd plaatsnemen op de achterbank en de een kinderzitje dat geschikt is voor gordel op de juiste manier dragen. Draag het nodig voor meer informatie contact op schoudergordel hun gezicht of hals nog heupgedeelte van de gordel zo laag en met een arts. Om de kans op letsel bij een aanrijding te gedragen en afgesteld zijn, kan beperken en de veiligheidsgordels zo een kind ernstig letsel oplopen.

Blog    Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders