2014 KIA Optima - Handleiding (in Dutch) (771 pages)

Model: 2014 KIA Optima
File size: 44.79 MB
Pages: 771 pages
Share:Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Personen die onder invloed zijn bestuurdersstoel bij warm weer door van medicijnen die het lucht te blazen door kleine reactievermogen verminderen of ventilatieopeningen in het oppervlak van slaap opwekken de zitting en rugleuning. Gebruik daarom geen van hoofd en nek van de inzittenden bij kussen waardoor het lichaam een aanrijding. Controleer, om beschadiging van de bagageruimte en klap de rugleuning rugleuning terugschieten waardoor gordel te voorkomen, of de gordel naar voren.

Zet de rugleuning zoveel mogelijk naar achteren om de achterstoel te rechtop en schuif indien nodig de kunnen gebruiken. Het niet opvolgen van deze stappen kan ertoe leiden dat de auto zich onbedoeld in beweging zet als de selectiehendel per ongeluk in een andere stand gezet wordt. De inzittenden moeten in staat zijn om te voelen wanneer de stoel te warm wordt en moeten de stoelverwarming kunnen uitschakelen.

De stoelverwarming kan zelfs bij lage temperaturen brandwonden veroorzaken, vooral als de functie gedurende langere tijd wordt gebruikt. Als de gordel gedraaid is, achterbank en de gordel op de mogelijk tegen het lichaam aan werkt hij minder effectief. Laat gedragen worden, voor zover het aanrijding kan een gedraaide kinderen nooit op de comfort het toelaat, om een veiligheidsgordel zelfs passagiersstoel meerijden.

Blog    Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders