2017 KIA Optima - Handleiding (in Dutch) (820 pages)

Model: 2017 KIA Optima
File size: 42.7 MB
Pages: 820 pages
Share:Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Stel voor het rijden de stoel af in de juiste stand zodat u het stuurwiel, de pedalen en de schakelaars op het dashboard gemakkelijk kunt bedienen. Laat de schakelaar los zodra de het achterste deel van de bedieningssteun in de gewenste stand staat. Om de achterstoelen weer te kunnen gebruiken tilt u de rugleuning omhoog en drukt u deze naar achteren.

Zorg ervoor dat de veiligheidsgordel van de achterstoelen door de geleider loopt om schade aan de gordel te voorkomen. Om de achterstoelen weer te kunnen gebruiken duwt u de rugleuning omhoog en drukt u deze naar achteren. Bij een aanrijding kan komt met poetsmiddelen, olie en de veiligheidsgordel op de juiste een gedraaide veiligheidsgordel chemicaliën, in het bijzonder accumanier dragen en moet de stoel zo zelfs snijwonden veroorzaken.

Draag de trekken, trek dan krachtig aan de gordel niet onder of over uw beide gordel en laat deze vervolgens los. De gordelspanners worden samen met de airbags geactiveerd als de frontale aanrijding ernstig genoeg is. De veiligheidsgordel moet op de hoorbaar zijn en kan er fijn stof, juiste wijze worden gedragen en dat doet denken aan rook, zichtgoed zijn afgesteld.

Blog    Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders